Om oss

Dumpling AS ligger øverst på Grünerløkka, i et lokale som kan huse cirka 60 sittende gjester om gangen. I tillegg til restauranten så åpner vi et eget takeaway-tilbud i sidelokalet utpå våren.

Menyen vil bestå av både tradisjonelle og utradisjonelle dumplings, sideretter, snacks og forretter. Her skal du kunne bestille deg rikelig med dumplings og et glass vin uten at det svir. Det kommer til å være et godt tilbud med billige alternativer på menyen, men en vil også kunne finne noen utvalgte og litt mer kostbare alternativer av både dumplings, vin og sake dersom man skulle ønske det.

Jan Robin er ansvarlig for menyen og kreativ retning på restauranten, sammen med gamle kollegaer fra The Golden Chimp og Hitchhiker - Eivind Vallesverd og Kenneth Karlsen.

På eiersiden er Morten Ramm, Lars Berrum, Erik Solbakken, Adam Ikdal, Jan Robin Ektvedt og Pia Nordskaug.

Dumpling AS er et resultat av drømmen om å lage et lavterskelsted som bringer dumplings til folket.